HumanFactorsnl

75 jaar HÅG gevierd op 29 november in Rotterdam (Flokk)


** Flokk viert feest! **

Wij nodigen u van harte uit voor dit inspirerende event en de aansluitende partyborrel ter gelegenheid van o.a. 75 jaar HÅG!

Al sinds de oertijd kruipen we rond het kampvuur om elkaar verhalen te vertellen. Met verhalen vertel je wie je bent, waar je voor staat en waar je voor gaat. Een goed verhaal inspireert en prikkelt alle zintuigen. Logisch dus dat business storytelling is uitgegroeid tot een krachtig en veelgebruikt communicatiemiddel.

De successtory van HÅG begon precies 75 jaar geleden. Tijd voor een feestje, want wie jarig is trakteert! Dat doen we nu op 29 november met één van de beste storytellers van Nederland. Daarna vieren we feest met bubbels, good food, kunst en muziek onder het motto 'Celebrating Movement'. Ben je erbij?

Schrijf je nu in voor het storytelling event!

Marieke

No story, no glory!

Van Aristoteles tot Roodkapje

Business storyteller Marieke Smids neemt je op 29 november mee in de wereld van storytelling. Met hulp van Roodkapje, James Bond en Aristoteles deelt zij de geheimen van een goed verhaal en daagt ze je uit de inzichten direct toe te passen.

Communicatiewetenschapper Marieke Smids is oprichter van Stone & Sand, inspiring leadership & storytelling. Ze zet de kracht van storytelling in voor het versterken van leiderschap. En helpt organisaties, teams en mensen bij het vertalen van een idee naar een goed verhaal. Daarmee won zij de European Excellence Award voor KPN. Tevens is zij mede-oprichter van het Storytelling Gilde Nederland.

Programma

29 november

Ook het programma hebben we op veler verzoek aangepast. Zo starten we later op de middag en sluiten we feestelijk af met een Celebrating Movement party, incl. een Scandinavisch buffet, bubbels, kunst en goede muziek.

  • 15.00 uur: ontvangst in het Flokk Design Center
  • 15.30 uur: welkom door Flokk
  • 15.45 uur: interactieve sessie storytelling ‘Celebrating movement’
  • 17.45 uur: celebration, incl. buffet
  • 20.00 uur: the end

HA¦èG 75 logo 1

Beleef het verhaal en kom naar het Flokk Design Center, Blaak 28, 3011 TA in Rotterdam. Direct aan de overkant van het Design Center kun je parkeren (parkeergarage Wijnstraat 78). Kom je met het openbaar vervoer? Het Flokk Design Center bevindt zich op slechts enkele minuten loopafstand van NS en metrostation Blaak.

Graag tot 29 november!

Flokk

Flokk, Blaak 28, 3011 TA Rotterdam, Nederland

terug naar het overzicht