HumanFactorsnl

ALV & HFNL jaarsymposium 'De toekomst van Human Factors in NL'


Donderdag 11 oktober vindt het eerste jaarsymposium van Human Factors NL plaats. Thema van het symposium is De toekomst van Human Factors in NL. Hiermee bouwen we voort op één van de grote discussiethema's tijdens het congres van de International Ergonomics Association afgelopen augustus in Italië, The future of ergonomics.

Het bestuur van Human Factors NL organiseert dit jaarlijks terugkerend middagsymposium voor alle leden, met als doel elkaar te ontmoeten en spreken rondom een aantal inspirerende sprekers en demonstraties. Naast dit jaarsymposium blijft het driejaarlijkse grotere congres inclusief de verschillende prijzen voor dissertaties en andere prestaties ook bestaan (volgende editie in het najaar van 2019).

Het symposium vindt dit jaar plaats in Delft bij de faculteit Industrieel Ontwerpen en wordt gehost door de sectie Applied Ergonomics & Design in samenwerking met het bestuur van Human Factors NL. Voorafgaand aan het symposium is de Algemene Ledenvergadering van Human Factors NL. Deze dag zal Erwin Speklé het voorzitterschap overdragen aan Marijke Melles.

Programma en inschrijving

terug naar het overzicht