Registratie
geopend!

Human Factors NL awards 2019

Verdient jouw werk een prijs? Stuur het vóór 1 november 2019 in voor een Human Factors NL award! Win exposure op het Human Factors NL Jaarcongres, een publicatie in het Tijdschrift voor Human Factors en een geldbedrag.

Op 28 november tijdens het Human Factors NL Jaarcongres 2019 worden drie prijzen uitgereikt:

Human Factors NL Dissertatieprijs
De Human Factors NL Dissertatieprijs is voor dissertaties die excellent onderzoek laten zien op het gebied van human factors en ergonomie. Het proefschrift moet verdedigd zijn in de periode 2016-2019 aan een Nederlandse universiteit.

Het prijzengeld van de Human Factors NL Dissertatieprijs bedraagt 750 euro. Daarnaast ontvangt de winnaar een jaar lidmaatschap van Human Factors NL, de mogelijkheid het werk te presenteren op het Human Factors NL Jaarcongres 2019 en publiciteit in het Tijdschrift voor Human Factors.

Meer informatie en de voorwaarden voor indienen voor de HFNL Dissertatieprijs vind je hier.

De Human Factors NL Dissertatieprijs wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Registratie ergonomen.

Human Factors NL Toepassingsprijs / Pieter Rookmaaker Prijs
De Human Factors NL Toepassingsprijs / Pieter Rookmaaker Prijs is voor projecten die een goed voorbeeld zijn van toepassing van human factors en ergonomie kennis. De toepassing kan een product betreffen of een dienst, of een product-dienst combinatie. De toepassing moet ontwikkeld zijn in de periode 2016-2019.

Het prijzengeld van de HFNL Toepassingsprijs / Pieter Rookmaaker Prijs bedraagt 1.000 euro. Daarnaast ontvangt de winnaar een jaar lidmaatschap van Human Factors NL en publiciteit in het Tijdschrift voor Human Factors.

Meer informatie en de voorwaarden voor indienen voor de HFNL Toepassingsprijs vind je hier.

De HFNL Toepassingsprijs / Pieter Rookmaaker Prijs wordt mede mogelijk gemaakt door Intergo - International Centre for Safety, Ergonomics and Human Factors.

Human Factors NL Scriptieprijs
De Human Factors NL Scriptieprijs is voor HBO en universitaire afstudeerscripties die een sterk voorbeeld zijn van afstudeerwerk op het gebied van human factors en ergonomie. Het afstudeerproject kan onderzoek betreffen en/of de ontwikkeling van een product, een dienst of een product-dienst combinatie. Het afstuderen moet hebben plaats gevonden in het studiejaar 2018/2019.

Het prijzengeld van de Human Factors NL Scriptieprijs bedraagt 500 euro. Daarnaast ontvangt de winnaar een jaar lidmaatschap van Human Factors NL, de mogelijkheid het werk te presenteren op het Human Factors NL Jaarcongres 2019 en publiciteit in het Tijdschrift voor Human Factors.

Meer informatie en de voorwaarden voor indienen voor de HFNL Scriptieprijs vind je hier.