Registratie

Inschrijving kan via het onderstaande formulier. Na inschrijving en betaling via iDeal ontvangt u een bevestiging en factuur per mail. U kunt beide congresdagen bijwonen of kiezen voor één dag. De toegangsprijs is inclusief lunch, koffie en thee, diner en feest op donderdagavond, en afsluitende borrel op vrijdagavond.

Leden van Human Factors NL en zusterverenigingen (BES, VerV, NVVK, NVAH en VvBN) hebben korting op de toegangsprijs. Interesse om lid van Human Factors NL te worden? Dat kan via deze link. Na aanmelding als lid van Human Factors NL kunt u zich inschrijven voor het congres voor het gereduceerde ledentarief. Lidmaatschap van Human Factors NL kost 130 euro per jaar. Voor studenten en PhD studenten is lidmaatschap het eerste jaar gratis.

Graag inschrijven vóór 1 november 2019.

Een overnachting op de congreslocatie (Kontakt der Kontinenten) is niet inbegrepen in de toegangsprijs en kunt u aanvragen door een mail te sturen naar receptie@kontaktderkontinenten.nl. Boekt u een kamer vóór 15 oktober 2019, dan betaalt u het speciale HFNL-tarief van 83,50 euro per éénpersoonskamer per nacht inclusief ontbijt (regulier tarief is 110 euro per kamer per nacht) of 109 euro voor een tweepersoonskamer. Vermeld in uw mail naast uw gegevens dat u het Human Factors NL congres bezoekt.

Het congres is geaccrediteerd door de Nederlandse Vereniging voor Bedrijfs- en arbeidsfysiotherapeuten met 8 punten per congresdag voor het register Bedrijfsfysiotherapeut. Op aanvraag wordt een bewijs van deelname afgegeven.


Inschrijven is gesloten!

Indien er vragen zijn neem dan contact op met communicatie@humanfactors.nl.