HumanFactorsnl

Project MARCH zoekt samenwerking met HFNL

Project MARCH is een 'studenten-dreamteam' van de TU Delft dat zich inzet voor het ontwikkelen van een exoskelet met als streven dwarslaesiepatiënten hun volledige mobiliteit terug te geven. Elk jaar wordt een nieuw en verbeterd prototype van het exoskelet ontwikkeld, waarmee aan het einde van het jaar wordt deelgenomen aan een internationale wedstrijd, de 'Cybathlon'. De winnaar van de wedstrijd mag zich het beste exoskelet ter wereld noemen.

Het huidige prototype bevat een input device (zie foto), dat feedback geeft aan de dwarslaesiepatiënt die het exoskelet bestuurt. Om de juiste keuzes te maken voor de ontwikkeling van dit input device heeft Project MARCH contact gezocht met Human Factors NL.

Wie heeft interesse en de expertise dit studententeam te adviseren in de ergonomische keuzes wat betreft het input device en zo een bijdrage te leveren aan dit unieke project? De geschatte tijdsinvestering is zo'n 40 uur. Kan natuurlijk ook in een team van twee of drie HFNL-leden.

Als tegenprestatie vanuit Project MARCH zal onder andere het logo van HFNL worden vermeld op website, teamkleding, powerpointpresentatie en sponsorbanner en er is de mogelijkheid om in contact te komen met de andere partners van Project MARCH via door hen georganiseerde evenementen.

Interesse? Stuur graag een mail naar communicatie@humanfactors.nl.

Meer informatie over Project MARCH: www.projectmarch.nl

terug naar het overzicht