Registratie
geopend!

HFNL prijs voor excellent presteren op het brede gebied van human factors en ergonomie

Deze HFNL prijs wordt toegekend aan een persoon die een uitstekende bijdrage op het brede gebied van Human Factors en Ergonomie (HF/E) heeft gedaan. Kandidaten worden beoordeeld op basis van de betekenis van hun bijdragen en hun erkenning binnen en buiten het human factors en ergonomie beroep.

Voorbeelden van excellente prestaties zijn:

  • uitstekend wetenschappelijk onderzoek op het gebied van HF/E;
  • een uitzonderlijke bijdrage aan de opleiding en training van HF/E professionals;
  • auteur van bijzonder HF/E onderwijs materiaal of andere boeken over het HF/E vakgebied;
  • een uitstekende bijdrage aan menselijke factor aspecten op het brede gebied van veiligheid;
  • het succesvol toepassen van HF/E kennis en technieken in nieuwe toepassingsgebieden;
  • bijzondere activiteiten die de bekendheid van het bestaan van de HF/E als beroep en de voordelen die het toepassen daarvan brengt aan de mensheid hebben vergroot.

Leden van Human Factors NL kunnen kandidaten voordragen voor deze prijs en kandidaten kunnen zichzelf voordragen. Kandidaten hoeven geen lid te zijn van Human Factors NL. De uiterste inzenddatum is 1 oktober 2019. Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen. Een voordracht of inzending voor de HFNL prijs bestaat uit een CV (één A4) en een beschrijving van de prestatie (max twee A4). Inzendingen sturen aan HFNLprijzen@humanfactors.nl en deze moeten voldoen aan de voorwaarden voor inzending.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking is tijdens het HFNL congres op 28 november 2019.
De winnaar ontvangt een geldprijs van € 1000,-- en mag zichzelf en de inzending tijdens het congres presenteren. Daarnaast krijgt de prijswinnaar de gelegenheid zijn of haar inzending in een artikel van het Tijdschrift voor Human Factors aan een breed publiek te presenteren.

Nadere informatie
Zijn er nog vragen over deze prijs? Stuur dan een mail aan HFNLprijzen@umanfactors.nl

Deze prijs wordt gesponsord door