Lid worden

Keuze Lidmaatschap

€ 130,- per jaar. U krijgt hiervoor per post het Tijdschrift voor Human Factors en kan digitaal oude tijdschriften inkijken, nieuwsbrieven voor leden, gratis deelname aan bijeenkomsten voor leden, profielpagina op deze site, kortingen op producten en diensten en stemrecht in de vereniging.

Voor geregistreerde ergonomen kost het lidmaatschap € 130,- per jaar. U krijgt per post het Tijdschrift voor Human Factors en kan digitaal oude tijdschriften inkijken, nieuwsbrieven voor leden, gratis deelname aan bijeenkomsten voor leden, profielpagina op deze site, waarbij herkenbaar is dat u geregistreerd bent, kortingen op producten en diensten en stemrecht in de vereniging.

Eerste studiejaar gratis, de rest van de studie € 25,- per jaar. Hiervoor krijgt u een link om onze huidige en oude tijdschriften digitaal in te kijken. gratis deelname aan bijeenkomsten, profielpagina op deze site, nieuwsbrieven voor leden en kortingen op producten en diensten.

€80,- per jaar. U krijgt hiervoor per post het Tijdschrift voor Human Factors en kan digitaal oude tijdschriften inkijken.

Persoonsgegevens

Ik ben geregistreerd ergonoom
Man Vrouw

Human Factors NL is op zoek naar mensen die actief willen worden bij de vereniging. Zou je actief willen worden bij en mogen we contact met je opnemen om je te informeren over de mogelijkheden?

Ja, jullie mogen mij hierover benaderen

Werkgebieden

Kies minimaal 1 werkgebied.

Fysiek
Organisatorisch
Sensorisch
Cognitief
Gedrag

Bedrijfsgegevens


Onderstaande gegevens zijn niet zichtbaar in uw publieke profiel op deze website.

Privé adres

Factuurgegevens

Ik verklaar hierbij tot wederopzegging machtiging te verlenen aan Human Factors NL te Arnhem om van mijn (giro-)rekening bedragen af te schrijven voor het lidmaatschap. Opzegging van lidmaatschap dient te gebeuren voor 1 december vooraf aan het jaar van opzeggen.

Ja, ik ga akkoord met de automatische incasso

*= Verplicht veld