Registratie
geopend!

Registratie

Kies hieronder uw registratievorm en vul uw gegevens in. Vervolgens wordt u doorgelinkt naar ons betalingssysteem voor directe betaling. Na betaling ontvangt u een bevestigingsmail met uw factuur.

Indien de betaling niet direct door uzelf, maar door uw werkgever moet worden gedaan: uw gegevens invullen, doorgaan naar 'Naar controle en betaling' en na controle naar 'Naar betaling'. Vervolgens niet afronden met een betaling. Uw gegevens staan dan in ons systeem. Daarna kunt u een mail naar de penningmeester sturen (penningmeester@humanfactors.nl) voor het toesturen van een factuur.

Voor de organisatie van ons congres is het uitgangspunt dat wij te allen tijde de geldende actuele adviezen en richtlijnen van het RIVM en de actuele overheidsmaatregelen zullen volgen. Mogelijk moeten we rekening houden met een maximum aantal deelnemers. In dat geval gaan we uit van volgorde van aanmelding. Indien noodzakelijk wordt de fysieke bijeenkomst omgezet naar een digitale variant.

Kies uw registratie

Toegang is inclusief koffie, thee, lunch en borrel.

  Prijs  
${package.name}${ index2 === 'members' ? '*' : ''} Vroegboekkorting

€${ package.price|exbtw }

Incl. BTW €${ parseFloat(package.price).toFixed(2) }

Na 1 september

€${ package.regular|exbtw }

Incl. BTW €${ parseFloat(package.regular).toFixed(2) }

Subtotaal (Excl. BTW)
BTW (21%)
Totaal

€${ parseFloat(subtotal).toFixed(2) }
€${ parseFloat(btw).toFixed(2) }
€${ parseFloat(total).toFixed(2) }


* Zusterverenigingen van Human Factors NL zijn: Belgium Ergonomics Society, Vlaamse ergonomie Vereniging, Vereniging voor Bewegingswetenschappen Nederland, Nederlandse Vereniging voor Arbeidshygiene, Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde, Beroepsvereniging Arbeids- en Organisatiedeskundigen, Nederlandse Vereniging voor Bedrijfs- en arbeidsfysiotherapie (NVBF).


Persoonsgegevens

Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)

Afwijkende factuurgegevens (indien van toepassing)
Probleem bij inschrijving?
Mocht er een probleem zijn bij het inschrijven via dit formulier neem dan contact op met communicatie@humanfactors.nl.