Registratie

Inschrijving kan via het onderstaande formulier. Na inschrijving en betaling via iDeal ontvangt u een bevestiging en factuur per mail. U kunt beide congresdagen bijwonen of kiezen voor één dag. De toegangsprijs is inclusief lunch, koffie en thee, diner en feest op donderdagavond, en afsluitende borrel op vrijdagavond.

Leden van Human Factors NL en zusterverenigingen (BES, NVBF, VerV, NVVK, NVAH en VvBN) hebben korting op de toegangsprijs. Interesse om lid van Human Factors NL te worden? Dat kan via deze link. Na aanmelding als lid van Human Factors NL kunt u zich inschrijven voor het congres voor het gereduceerde ledentarief. Lidmaatschap van Human Factors NL kost 110 euro per jaar (excl. btw). Voor studenten en PhD studenten is lidmaatschap het eerste jaar gratis.

Kies hieronder uw registratievorm en vul uw gegevens in. Vervolgens wordt u doorgelinkt naar ons betalingssysteem voor directe betaling. Na betaling ontvangt u een bevestigingsmail met uw factuur.

Indien de betaling niet direct door uzelf, maar door uw werkgever moet worden gedaan: uw gegevens invullen, doorgaan naar 'Naar controle en betaling' en na controle naar 'Naar betaling'. Vervolgens niet afronden met een betaling. Uw gegevens staan dan in ons systeem. Daarna kunt u een mail naar de penningmeester sturen (penningmeester@humanfactors.nl) voor het toesturen van een factuur.

Inschrijven is mogelijk tot en met 14 november.