Registratie
geopend!

Registratie

Inschrijving kan via het onderstaande formulier. Na inschrijving en betaling via iDeal ontvangt u een bevestiging en factuur per mail. De toegangsprijs is inclusief lunch, koffie en thee en afsluitende borrel.

Leden van Human Factors NL en collega-verenigingen (BES, NVBF, VerV, NVVK, NVAH en VvBN) hebben korting op de toegangsprijs. Interesse om lid van Human Factors NL te worden? Dat kan via deze link. Na aanmelding als lid van Human Factors NL kunt u zich inschrijven voor het congres voor het gereduceerde ledentarief. Lidmaatschap van Human Factors NL kost 110 euro per jaar (excl. btw). Voor (PhD-)studenten is lidmaatschap het eerste jaar gratis.

Indien de betaling niet direct door uzelf, maar door uw werkgever moet worden gedaan: vul uw gegevens in, ga door naar 'Naar controle en betaling' en na controle naar 'Naar betaling'. Vervolgens niet afronden met een betaling. Uw gegevens staan dan in ons systeem. Daarna kunt u een mail naar de penningmeester sturen (penningmeester@humanfactors.nl) voor het toesturen van een factuur.

Inschrijven is mogelijk tot en met 15 november. De vroegboekkorting loopt tot en met 1 september.Kostenloos annuleren is mogelijk tot 1 oktober, daarna worden kosten in rekening gebracht. Bij annulering voor 23 oktober wordt 75% van het inschrijfgeld gerestitueerd, bij annulering voor 8 november 50%. Na 8 novermber kan geen restitutie gegeven worden. Neem bij uitzonderlijke gevallen contact om met de commissie.

Kies uw registratie

Prijzen zijn exclusief btw en vroegboekactie loopt tot 1 september.

  Prijs
${package.name}${ index2 === 'student' ? '*' : ''}

€${ package.price|exbtw }

Incl. BTW €${ parseFloat(package.price).toFixed(2) }

Na 01 september

€${ package.price_regular|exbtw }

Incl. BTW €${ parseFloat(package.price_regular).toFixed(2) }

Subtotaal (Excl. BTW)
BTW (21%)
Totaal

€${ parseFloat(subtotal).toFixed(2) }
€${ parseFloat(btw).toFixed(2) }
€${ parseFloat(total).toFixed(2) }


* inclusief 1 jaar lidmaatschap Human Factors NL


Persoonsgegevens

Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)

Afwijkende factuurgegevens (indien van toepassing)
Probleem bij inschrijving?
Mocht er een probleem zijn bij het inschrijven via dit formulier neem dan contact op met congrescommissie@humanfactors.nl.