Awards

Human Factors NL reikt jaarlijks of driejaarlijks drie prijzen uit:

  • Human Factors NL Scriptieprijs: voor HBO en universitaire afstudeerscripties op het gebied van human factors en ergonomie (wordt jaarlijks uitgereikt)
  • Human Factors Dissertatieprijs: voor dissertaties over excellent onderzoek op het gebied van human factors en ergonomie (wordt driejaarlijks uitgereikt; komende uitreiking is in 2022)
  • Human Factors Toepassingsprijs / Pieter Rookmaaker Prijs: voor projecten die een goed voorbeeld zijn van toepassing van human factors en ergonomische kennis (wordt driejaarlijks uitgereikt; komende uitreiking is in 2022)

Tijdens het Human Factors NL Jaarcongres 2020 zal de jaarlijkse scriptieprijs worden uitgereikt.

Human Factors NL Scriptieprijs 2020
De Human Factors NL Scriptieprijs is voor HBO en universitaire afstudeerscripties die een sterk voorbeeld zijn van afstudeerwerk op het gebied van human factors en ergonomie. Het afstudeerproject kan onderzoek betreffen en/of de ontwikkeling van een product, een dienst of een product-dienst combinatie. Het afstuderen moet hebben plaats gevonden in het studiejaar 2019/2020.

Meer informatie en de voorwaarden voor indienen voor de HFNL Scriptieprijs volgt binnenkort.

De prijs betreft 500 euro, 1 jaar gratis lidmaatschap van Human Factors NL en publiciteit in het Tijdschrift voor Human Factors.