Lid worden

Human Factors NL biedt zowel individuele lidmaatschappen als lidmaatschappen voor bedrijven en kennisinstellingen. Leden van Human Factors NL:

  • ontvangen vier keer per jaar het Tijdschrift voor Human Factors per post en kunnen digitaal alle jaargangen bekijken

  • ontvangen vier keer per jaar de digitale nieuwsbrief van Human Factors NL

  • kunnen gratis deelnemen aan bijeenkomsten van Human Factors NL (met uitzondering van het jaarcongres, leden hebben wel korting op de toegangsprijs)

  • krijgen ondersteuning in hun ontwikkeling tot gecertificeerd ergonoom (European Ergonomist, Eur. Erg.)

  • staan in contact met andere leden en opdrachtgevers door een eigen profielpagina op de Human Factors NL website

  • krijgen korting op specifieke producten en diensten

Lidmaatschapsvormen en contributie 2024

Algemeen lidmaatschap € 120,- (per jaar excl. BTW)
Vertegenwoordigers van institutionele leden € 95,- (per jaar excl. BTW)
Leden van zusterverenigingen* € 75,- (per jaar excl. BTW)
Seniorleden € 75,- (per jaar excl. BTW)
Studentleden, BSc en MSc gratis
Studentlidmaatschap PhD € 30,- (per jaar excl. BTW)
Abonnement TvHF (papier) € 75,- (per jaar excl. BTW)
Abonnement TvHF (digitaal) € 30,- (per jaar excl. BTW)
Bedrijfslidmaatschap Pakket A € 1100,- (per jaar excl. BTW)
Bedrijfslidmaatschap Pakket B € 550,- (per jaar excl. BTW)
Bedrijfslidmaatschap Pakket C € 275,- (per jaar excl. BTW)
Kennisinstellingen (universiteiten en hogescholen) € 550,- (per jaar excl. BTW)

* Zusterverenigingen van Human Factors NL zijn: Belgium Ergonomics Society, Vlaamse ergonomie Vereniging, Vereniging voor Bewegingswetenschappen Nederland, Nederlandse Vereniging voor Arbeidshygiene, Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde, Beroepsvereniging Arbeids- en Organisatiedeskundigen, Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde, Nederlandse Vereniging voor Bedrijfs- en arbeidsfysiotherapeuten.

Lid worden kan door het invullen van het online inschrijfformulier. Wordt u na 1 juli lid? Dan betaalt u voor de rest van het kalenderjaar de helft van het lidmaatschapsgeld. Na 1 november lid? Dan zijn de laatste 2 maanden van het lopende jaar gratis.

Interesse om als bedrijf of kennisinstelling lid te worden van Human Factors NL? Kijk hier voor de mogelijkheden.

Kortingen

Leden van Human Factors NL krijgen kortingen op specifieke producten en diensten. Hierover maken we afspraken met partijen. Hieronder de kortingen die we tot nu toe gerealiseerd hebben.

10% korting op Cursussen en workshops van Ergonomie Opleidingen Nederland voor professionals die hun expertise willen uitbreiden met kennis over ergonomie van werkplekken, software of werkorganisatie.

Handboek Ergonomie/Human Factors – Het standaardwerk op het vakgebied. Leden krijgen 10% korting op een abonnement op het Handboek. U betaalt hierdoor twee jaar lang dan geen € 97,50 maar € 87,50 (excl. btw). Bij dit kortingsabonnement krijgt u bovendien online toegang tot het boek, tot jurisprudentie, tools en arbo-items (risico's met maatregelen).
Meer informatie >>

Productergonomie, ontwerpen voor nut, gebruik en beleving – Een driedelig, zeer helder geschreven handboek met duidelijke illustraties en aansprekende voorbeelden. Een must voor iedereen die vanuit ons vakgebied betrokken is bij productontwikkeling. Leden betalen voor deel 1, € 39,95 (normaal 56,95).
Meer informatie >>

Productergonomie, ontwerpen voor nut, gebruik en beleving (deel 2a) – Leden betalen voor deel 2a € 42,50 (normaal € 58,50). De verzendkosten zijn € 3,84 per boek, € 6,95 voor twee tot en met dertien exemplaren. Bestellen kan door het totale bedrag (gewenste boeken én verzendkosten) over te maken naar: Uitgeverij Undesigning, rekening nr. NL20 INGB 0005 3009 04, onder vermelding van uw naam zoals die bekend is bij de ledenadministratie, boekdelen en aantal boeken, het bezorgadres en de kortingscode HFNL. Meer informatie >>

5 Sterrenaanpak voor gezonde werkdruk Een praktische wegwijzer voor iedereen die een rol speelt in het voorkomen van werkdruk en het toewerken naar werkplezier. Het boek geeft aan wat bekend is uit onderzoek en wat in de praktijk meestal wel en niet werkt. In het boek is ook aandacht voor een ontwerpgerichte aanpak gebaseerd op het gedachtegoed van Human Factors. Leden krijgen 10% korting op de aanschafprijs. Vul bij het bestellen de volgende couponcode in: SVGW_LS_HUM15. Uw korting wordt dan verrekent op de factuur. Meer informatie over het boek en bestellen

Ergonomie compact / Human factors (3e ed. 2015) – Gegevens op het gebied van ergonomie uit arbovoorschriften, bouwregels, normen en richtlijnen zijn samengevat in heldere figuren en tabellen, voorzien van een korte toelichting. Leden krijgen 20% korting en betalen geen € 31,80 maar € 25,45 (incl. btw). Meer informatie >>

Bestellen met ledenkorting Human Factors

Handboek Fysieke Belasting en online toolbox – Met een abonnement ontvangt u het Handboek en toegang tot de bekende online tools Fysibel en Fysisnel. Leden krijgen 20% korting en betalen geen € 133,90 per jaar maar € 107,12 (excl. btw). Meer informatie >>

Bestellen met ledenkorting Human Factors