Twaalfdaagse cursus Human Factors / Ergonomie


De twaalfdaagse cursus Human Factors / Ergonomie, georganiseerd door ErgoS, gaat weer van start in september 2019. U kunt zich nu opgeven! In deze brede cursus maakt u kennis met de toeleverende disciplines zoals mensmeetkunde, ontwerpleer, techniek, functieleer, arbeidspsychologie, anatomie en fysiologie. Naast basiskennis reiken wij een systematische aanpak aan voor de analyse van werk en werkplekken en het uitwerken van verbetervoorstellen.

In deze brede cursus maakt u kennis met de toeleverende disciplines zoals mensmeetkunde, ontwerpleer, techniek, functieleer, arbeidspsychologie, anatomie en fysiologie. Naast basiskennis reiken wij een systematische aanpak aan voor de analyse van werk en werkplekken en het uitwerken van verbetervoorstellen. Theorie wordt afgewisseld met oefeningen en voorbeelden uit de praktijk.

De cursus is bedoeld voor mensen die in hun werk te maken hebben met de relatie tussen mens, werk en techniek. De deelnemers komen uit de industrie, dienstverlening en overheidssector. Voor deze cursus is geen speciale voorkennis vereist. De cursus wordt gegeven op HBO-niveau.

De cursusdata zijn:
Blok 1 – woensdag 18, donderdag 19 en vrijdag 20 september 2019
Blok 2 – woensdag 9 en donderdag 10 oktober 2019
Blok 3 – woensdag 30 en donderdag 31 oktober 2019
Praktijkdagen – 4 data in overleg met de cursisten
Slotdag – woensdag 11 december 2019

De Cursus Ergonomie is een complete twaalfdaagse cursus waarin het vakgebied in de volle breedte wordt behandeld. Het is gericht op het achterhalen van verbetermogelijkheden voor werkplekken, software, productiesystemen en organisatie van het werk en voorzien van veel praktische methoden en toepassingen. De kosten voor deze cursus bedragen € 3.900,- exclusief BTW (€ 4.719,- inclusief BTW) en is inclusief koffie/thee, maaltijden, overnachtingen en een goed gedocumenteerde cursusmap. Als u lid bent van Human Factors Nederland ontvangt u 10% korting op de cursusprijs.

Er zijn nog plekken beschikbaar. Voor meer informatie en inschrijven, klik hier.

ErgoS Human Factors Engineering

T +31 53 428 0500 | W www.ergos.eu

terug naar het overzicht