NVVK Veiligheidscongres 2024


Op 2 en 3 oktober 2024 vindt het NVVK-Veiligheidscongres plaats in Rotterdam Ahoy, gelijktijdig met de veiligheidsvakbeurs Safety&Health@Work met als gezamenlijk thema Veiligheid in transitie, over de grote vraagtekens voor veiligheidskundigen in een veranderende wereld.

Deel je kennis en ervaring op het congres in een presentatie!
Iedereen met kennis en ervaring op het gebied van veiligheidskunde is van harte uitgenodigd zijn of haar kennis te delen met vakgenoten. Het indienen van een abstract is de eerste stap naar een presentatie op het NVVK-Veiligheidscongres.

Veiligheid in transitie
Essentiële veranderingen in onze samenleving én onze manier van werken vragen om professionals die organisatiedynamiek kunnen doorgronden en benutten. Vakmensen die zien wat er speelt en kunnen omgaan met mensen, omstandigheden en beschikbare middelen. Maar die ook binnen een organisatie het raamwerk voor de toekomst kunnen schetsen en bouwen. Deze professionals kunnen binnen de transitiedomeinen verduurzaming, digitalisering en diversiteit met hun kennis en vaardigheden een belangrijke bijdrage leveren aan de veiligheid.

Het programma
Net als voorgaande jaren zijn er op het NVVK Veiligheidscongres, naast de plenaire presentaties, Denk-, Doe- en Droom-sessies.

Kijk op de WEBSITE voor meer toelichting.

terug naar het overzicht