Human Factors NL Jaarcongres 2020 gaat online

We vinden het enorm jammer, want we keken er naar uit -net als velen van jullie- iedereen weer te kunnen ontmoeten, maar de huidige situatie is niet anders. De locatie TU Delft geeft aan onvoldoende veiligheid te kunnen garanderen voor een grotere groep en ook wij als organisatie hebben onze verantwoordelijkheid richting deelnemers, sprekers en maatschappij.

De congrescommissie gaat de komende twee weken in overleg met de sprekers werken aan een online programma. We zijn van plan het congres over meerdere dagen te spreiden in blokken van ongeveer 2 uur rond lunchtijd. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een dagelijkse keynote gevolgd door een sessie naar keuze waar je je voor kunt aanmelden. Zo bieden we een week lang dagelijkse inspiratie, verdieping en ontmoeting. Kortom, we gaan ons uiterste best doen om weer net zo’n succesvolle congreservaring neer te zetten als vorig jaar, nu met digitale middelen.

Door deze veranderingen vervalt de vroegboekkorting (tot 1 september). Ook de toegangsprijs zal mogelijk veranderen. De inschrijfmogelijkheid op de website sluiten we tijdelijk tot het nieuwe programma duidelijk is. Deelnemers die zich al hadden ingeschreven worden apart geïnformeerd.

De uitreiking van de HFNL Scriptieprijs 2020 gaat door zoals gepland. Meer informatie over deze prijs is hier te vinden. De deadline voor indienen is 15 september.

Over twee weken volgt meer informatie over het congres. Blokkeer graag alvast in je agenda: 2 tot en met 6 november, 12.00 tot 14.00, Human Factors NL Jaarcongres 2020 online!

terug naar het overzicht