Hulp bij het invullen van de Eur.Erg. aanvraag


Human Factors NL en de Stichting Registratie Ergonomen organiseren twee keer per jaar een informatie- en invulbijeenkomst voor ergonomen die zich willen registreren als Europees Ergonoom (Eur.Erg.). Iedereen die een aanvraag tot registratie overweegt, wordt uitgenodigd om deel te nemen aan deze bijeenkomst.

Op de bijeenkomst wordt uitleg gegeven en deelnemers helpen elkaar op weg met het invullen van de aanvraagformulieren. Verder kunnen vragen en onduidelijkheden aan een lid van de Raad voor Registratie worden voorgelegd.
De eerstvolgende bijeenkomst zal bij voldoende belangstelling plaatsvinden op maandag avond 28 juni 2021 van 19.00 tot 20.30 uur bij Intergo in Amersfoort (op loopafstand van het station). Indien de corona maatregelen dit vereisen kan de bijeenkomst nog gewijzigd worden in een online bijeenkomst.
Stuur als je belangstelling hebt voor deze bijeenkomst s.v.p. een mail naar sre.bijeenkomsten@registratie-ergonoom.nl (graag vóór 28 mei 2021). Vermeld in deze mail naast je naam ook je telefoonnummer.
Na aanmelding ontvang je per mail een bevestiging en nadere informatie betreffende de locatie.
Meer informatie over registratie en de Stichting Registratie ergonomen is hier (https://www.humanfactors.nl/sre) te vinden.

terug naar het overzicht