Hulp bij het invullen van registratieaanvraag Eur.Erg.


Human Factors NL organiseert samen met de SRe, Stichting Registratie Ergonomen, twee keer per jaar een informatie- en invulbijeenkomst voor ergonomen die zich willen registreren als Europees Ergonoom (Eur.Erg.). Iedereen die een aanvraag tot registratie overweegt, wordt uitgenodigd om deel te nemen aan deze bijeenkomst.

Op de bijeenkomst wordt uitleg gegeven en deelnemers helpen elkaar op weg met het invullen van de aanvraagformulieren. Verder kunnen vragen en onduidelijkheden aan een lid van de Raad voor Registratie worden voorgelegd.

De voldoende belangstelling zal de volgende bijeenkomst plaats vinden op maandag 16 november 2020 van 19.00 tot 20.30 uur. Locatie is bij Intergo, Snouckaertlaan 42, 3811 MB Amersfoort (op loopafstand van station Amersfoort).

Stuur als je belangstelling hebt voor deze bijeenkomst s.v.p. een mail naar bijeenkomsten@humanfactors.nl (graag vóór 1 oktober 2020). Vermeld in deze mail naast je naam ook je telefoonnummer.

Je ontvangt per mail een bevestiging. En zodra er voldoende belangstelling is een definitieve uitnodiging voor deelname.

Meer informatie over registratie en de Stichting Registratie ergonomen is hier (https://www.humanfactors.nl/sre) te vinden.

terug naar het overzicht