Hulp bij het invullen van registratieaanvraag Eur.Erg.


Human Factors NL en de Stichting Registratie ergonomen organiseren op donderdagavond 23 juni van 19.00-20.30 uur een informatie- en invulbijeenkomst voor ergonomen die zich willen registreren als Europees Ergonoom (Eur.Erg.). Iedereen die een aanvraag tot registratie overweegt, wordt uitgenodigd om deel te nemen aan deze bijeenkomst.

Op de bijeenkomst wordt uitleg gegeven en deelnemers helpen elkaar op weg met het invullen van de aanvraagformulieren. Verder kunnen vragen en onduidelijkheden aan een lid van de Raad voor Registratie worden voorgelegd.

De bijeenkomst zal bij voldoende belangstelling plaatsvinden op donderdagavond 23 juni 2022 van 19.00 tot 20.30 uur bij Intergo in Amersfoort (op loopafstand van het station). Indien de coronamaatregelen dit vereisen kan de bijeenkomst nog gewijzigd worden in een online bijeenkomst.

Stuur als je belangstelling hebt voor deze bijeenkomst een mail naar sre.bijeenkomsten@registratie-ergonoom.nl (graag vóór 28 mei 2022). Vermeld in deze mail naast je naam ook je telefoonnummer.

Na aanmelding ontvang je per mail een bevestiging en nadere informatie betreffende de locatie.

Meer informatie over registratie en de Stichting Registratie ergonomen is hier te vinden.

terug naar het overzicht