Hulp bij het invullen van registratieaanvraag Eur.Erg.


Human Factors NL en de Stichting Registratie ergonomen (SRe) organiseren twee keer per jaar een informatie- en invulbijeenkomst voor ergonomen die zich willen registreren als Europees Ergonoom (Eur.Erg.). Iedereen die een aanvraag tot registratie overweegt, is uitgenodigd om deel te nemen aan deze bijeenkomst.

Op de bijeenkomst wordt uitleg gegeven en deelnemers helpen elkaar op weg met het invullen van de aanvraagformulieren. Verder kunnen vragen en onduidelijkheden aan een lid van de Raad voor Registratie worden voorgelegd.

De eerstvolgende bijeenkomst zal bij voldoende belangstelling plaatsvinden op woensdagavond 5 juni 2024 van 18.00 tot uiterlijk 21.00 bij vhp human performance (op loopafstand van het station Den Haag HS).

Stuur als je belangstelling hebt voor deze bijeenkomst s.v.p. een mail naar sre.bijeenkomsten@registratie-ergonoom.nl (graag voor 27 mei 2024). Vermeld in deze mail naast je naam ook je telefoonnummer.

Na aanmelding ontvang je per mail een bevestiging en nadere informatie betreffende de bijeenkomst.

Meer informatie over registratie en de Stichting Registratie ergonomen is hier te vinden via https://www.humanfactors.nl/sre.

terug naar het overzicht