Informatiesessie registratie Europees Ergonoom (webinar)


Op dinsdag 28 september van 16.00 uur tot 16.45 uur organiseren Human Factors NL en de Stichting Registratie ergonomen een online informatiebijeenkomst over registratie als Europees Ergonoom (Eur.Erg). Wat houdt registratie in? Waarom is er een register van ergonomen? Welke vaardigheden heeft een Eur.Erg.? Wat zijn de voordelen van registratie? Hoe verloopt het registratieproces? En wat mag je als opdrachtgever verwachten van een geregistreerd ergonoom?

Voorzitter van de Nederlandse Raad voor Registratie Ergonomen Frank Krause verzorgt de middag.

Programma*
15.55 Virtuele inloop

16.00 Welkom door Marijke Melles, voorzitter Human Factors NL

16.05 Registratie als Europees Ergonoom - wat, waarom, hoe door Frank Krause Eur.Erg., voorzitter van de Nederlandse Raad voor Registratie Ergonomen

16.30 Vragen

16.45 Afsluiting (uitloop tot uiterlijk 17.00 uur)

Locatie
De bijeenkomst zal online plaatsvinden. Deelnemers ontvangen een dag voor de bijeenkomst een link naar de virtuele locatie.

Voertaal
De voertaal tijdens de bijeenkomst is Nederlands.

Inschrijving
De bijeenkomst is gratis. Inschrijving is wel verplicht, via de link bovenaan deze pagina (graag uiterlijk 27 september).

Foto's en opnames
Tijdens bijeenkomsten worden foto's gemaakt welke gebruikt kunnen worden voor promotionele doeleinden. De presentaties van de sprekers worden in overleg opgenomen en gedeeld.

terug naar het overzicht