Chartered Institute of Ergonomics & Human Factors

Door de pandemie heeft de Human Factors problematiek onder de aandacht gebracht. Het Chartered Institute of Ergonomics & Human Factors beantwoordt deze uitdagingen door begeleiding en hulp aan te bieden waar het het meest nodig is. Op deze site publiceren ze verschillende begeleidingsdocumenten om hun expertise af te stemmen met degenen die hulp nodig hebben.


ACHIEVING SUSTAINABLE CHANGE

Het doel van deze gids is om mensen die werkzaam zijn in de gezondheids- en sociale zorg te helpen bij het vastleggen van waardevolle praktijken en verbeteringen die zijn aangebracht tijdens hun reactie op COVID-19. Het doel is om bij te dragen aan organisatorische veranderingen op beleidsmatig, strategisch en operationeel niveau. Het document is samengevat in onderstaande interactieve Infographic.SAFE WORKPLACES

Creating a safe workplace at-a-glance

De CIEHF heeft richtlijnen opgesteld voor een veilige reïntegratie van het personeel op de werkplek en het verminderen van de overdracht van het COVID-19 virus. Het document kan je hier downloaden. De richtlijnen worden overzichtelijk samengevat in onderstaande interactieve infographic.


Home working and staying healthy

Via onderstaande interactieve Infographic, geeft het CIEHF tips voor een ergonomische thuiswerkplek


VENTILATOR GUIDANCE

De CIEHF heeft adviezen opgesteld omtrent:

De adviezen zijn overzichtlijk weergegeven in deze infographic.


  • Soort project

    Adviesproject
  • Kerncategorie

    Covid-19 gerelateerde adviezen