Bestuurswisselingen

Na twee termijnen als bestuurslid van de vereniging hebben Reinier Hoftijzer (penningsmeester en ledenadministratie) en Sander Vries (secretaris) aangegeven het stokje over te dragen. Wij danken Reinier en Sander hartelijk voor hun enthousiasme en al het harde werk wat zij in de afgelopen jaren in de vereniging hebben gestoken. We hopen natuurlijk hen nog regelmatig te treffen bij HFNL-gerelateerde activiteiten, te beginnen bij het jaarcongres (zie hieronder) waar we feestelijk afscheid van hen zullen nemen.

Ondanks dat het jammer is afscheid te nemen van Reinier en Sander, zijn wij heel blij dat we als vereniging opvolging gevonden hebben om het bestuur en de administratie weer compleet te maken. Esther Graaff-Visser neemt de ledenadministratie over. Pieter Coenen zal, nadat hij al een tijdje algemeen bestuurslid was, onze nieuwe secretaris en vice-voorzitter worden.

Helaas hebben wij nog geen nieuwe penningsmeester voor de vereniging weten te vinden. Geinteresseerden kunnen zich melden via communicatie@humanfactors.nl

terug naar het overzicht