Human Factors NL Awards

INZENDING MOGELIJK TOT 15 SEPTEMBER!

Verdient jouw werk een prijs? Stuur het uiterlijk 15 september 2022 in voor een Human Factors NL Prijs! Win exposure op het Human Factors NL Jaarcongres, een publicatie in het Tijdschrift voor Human Factors en een geldbedrag.

Op 24 november tijdens het Human Factors NL Jaarcongres 2022 worden drie prijzen uitgereikt:

Human Factors NL Scriptieprijs 2022
De Human Factors NL Scriptieprijs is voor HBO en universitaire afstudeerscripties die een sterk voorbeeld zijn van afstudeerwerk op het gebied van human factors en ergonomie. Het afstudeerproject kan onderzoek betreffen en/of de ontwikkeling van een product, een dienst of een product-dienst combinatie. Het afstuderen moet hebben plaats gevonden in het studiejaar 2021/2022 bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

De prijs betreft 500 euro, 1 jaar gratis lidmaatschap van Human Factors NL en publiciteit in het Tijdschrift voor Human Factors.

Meer informatie en de voorwaarden voor indienen voor de HFNL Scriptieprijs 2022 is hier te vinden.

Het prijzengeld van de Human Factors NL Scriptieprijs 2022 wordt beschikbaar gesteld door Human Factors NL.

Human Factors NL Dissertatieprijs 2022
De Human Factors NL Dissertatieprijs is voor dissertaties die excellent onderzoek laten zien op het gebied van human factors en ergonomie. Het proefschrift moet verdedigd zijn in de periode 2019-2022 aan een Nederlandse universiteit.

Het prijzengeld van de Human Factors NL Dissertatieprijs bedraagt 750 euro. Daarnaast ontvangt de winnaar een jaar lidmaatschap van Human Factors NL, de mogelijkheid het werk te presenteren op het Human Factors NL Jaarcongres 2022 en publiciteit in het Tijdschrift voor Human Factors.

Meer informatie en de voorwaarden voor indienen voor de HFNL Dissertatieprijs 2022 vind je hier.

Het prijzengeld van de Human Factors NL Dissertatieprijs wordt beschikbaar gesteld door de Stichting Registratie ergonomen.


Human Factors NL Toepassingsprijs / Pieter Rookmaaker Prijs 2022
De Human Factors NL Toepassingsprijs / Pieter Rookmaaker Prijs is voor projecten die een goed voorbeeld zijn van toepassing van human factors en ergonomie kennis. De toepassing kan een product betreffen of een dienst, of een product-dienst combinatie. De toepassing moet ontwikkeld zijn in de periode 2019-2022.

Het prijzengeld van de HFNL Toepassingsprijs / Pieter Rookmaaker Prijs bedraagt 1.000 euro. Daarnaast ontvangt de winnaar een jaar lidmaatschap van Human Factors NL en publiciteit in het Tijdschrift voor Human Factors.

Meer informatie en de voorwaarden voor indienen voor de HFNL Toepassingsprijs / Pieter Rookmaaker Prijs vind je hier.

Het prijzengeld van de Human Factors NL Toepassingsprijs / Pieter Rookmaaker Prijs 2022 wordt beschikbaar gesteld door Intergo - International Centre for Safety, Ergonomics & Human Factors.


Tijdpad
De HFNL Awards 2022 worden uitgereikt op 24 november 2022 tijdens het HFNL Jaarcongres 2022.

15 september 2022: Deadline voor inzenden
31 oktober 2022: Bekendmaking van de genomineerden
24 november 2022: Bekendmaking winnaars