Algemene Ledenvergadering 2024 (voorjaar)


De voorjaars-Algemene Ledenvergadering zal plaatsvinden op vrijdagmiddag 31 mei bij de Nederlandse Arbeidsinspectie in Utrecht.

Voorafgaand aan de ALV zal oud-bestuurslid Sander Vries een presentatie verzorgen over de werkzaamheden van de human factors specialisten bij de Arbeidsinspectie. De middag wordt afgesloten met een borrel bij The Green House. De stukken voor de ALV (o.a. jaarverslag 2023, financieel jaarverslag 2023 en het verslag van de kascommissie 2023) zijn vanaf 24 mei beschikbaar via onderstaande link achter ledenlogin. Deelname aan de middag is gratis en alleen voor leden. Wel graag inschrijven, uiterlijk 24 mei, via bovenstaande link.

Programma

15.00 uur: Inloop met koffie en thee

15.15 uur: Presentatie door Sander Vries Eur.Erg., Specialist Ergonomie bij de Nederlandse Arbeidsinspectie

16.00 uur: Algemene Ledenvergadering Human Factors NL

17.00 uur: Borrel bij The Green House, Croeselaan 16, Utrecht.

Locatie
De bijeenkomst zal plaatsvinden bij de Nederlandse Arbeidsinspectie, Graadt van Roggenweg 400 in Utrecht (vlakbij Utrecht Centraal Station).

Inschrijving
De bijeenkomst is gratis. Graag wel inschrijven via de link bovenaan deze pagina (uiterlijk 24 mei). De bijeenkomst is alleen voor leden van Human Factors NL.

Stukken ALV
De stukken voor de ALV kunnen vanaf 24 mei worden ingezien via deze pagina (achter leden-inlog).

Foto's en opnames
Tijdens bijeenkomsten worden foto's gemaakt welke gebruikt kunnen worden voor promotionele doeleinden. De presentaties van de sprekers worden in overleg gedeeld.

Wij hopen jullie in Utrecht te zien!

terug naar het overzicht