IEA2021: Practitioner stream - call for proposals

Van 13 tot 18 juni 2021 vindt het 21ste wereldcongres van de International Ergonomics Association, IEA2021, plaats in Vancouver, Canada. Het thema van het congres, "Human Factors and Ergonomics in a connected world/L' Ergonomie 4,0", spreekt over de rol van opkomende G5 technologieën in relatie tot het human factors vakgebied. Naast thema-gerelateerde sessies zal het congres de volledige waaier aan traditionele en opkomende HFE-onderwerpen en -toepassingen behandelen. Het congres biedt uitgebreide leer- en netwerkmogelijkheden met de Human Factors and Ergonomics gemeenschap over de hele wereld.

IEA2021 zal een speciale practitioners track bieden. Doel van deze track is het delen van best practices uit de HFE praktijk door professionals en het stimuleren van de communicatie tussen onderzoekers en degenen die onderzoeksresultaten toepassen in de praktijk. Nederland heeft een rijke traditie inzake het in de praktijk brengen van Human Factors, en dat kunnen we tijdens IEA2021 laten zien.

Vanuit Human Factors NL is Ruud Pikaar (managing director ErgoS Human Factors Engineering) betrokken bij de organisatie van de practitioners track. Als je iets wilt indienen en wat minder bedreven bent in het schrijven van een congrespresentatie, dan bieden we extra hulp. Er is een uitgebreide "Guideline", en je mag Ruud altijd mailen met vragen (ruud.pikaar@ergos.nl).

Meer informatie vind je in deze Practitioner invitation leaflet en op de website van IEA 2021.

Belangrijke milestones:

  • Call for oral/poster presentations:
    June 26, 2020 - Sept 25, 2020

  • Feedback to presentation authors:
    Dec 4, 2020

  • Final papers or extended abstracts:
    Feb 5, 2021
terug naar het overzicht