IEA2021: Practitioner stream - call for proposals

Van 13 tot 18 juni 2021 zal het 21ste wereldcongres van de International Ergonomics Association, IEA2021, plaatsvinden in Vancouver. Het thema van het congres, "HFE (Human Factors and Ergonomics) in a connected world/L' Ergonomie 4,0", spreekt over de rol van opkomende G5 technologie├źn in relatie tot het human factors vakgebied. Naast thema-gerelateerde sessies zal het congres de volledige waaier aan traditionele en opkomende HFE-onderwerpen en -toepassingen behandelen.

Het programma biedt boeiende leer- en netwerkmogelijkheden voor de Human Factors and Ergonomics (HF/E) gemeenschap over de hele wereld. IEA2021 zal een speciale "practitioner track" hebben. Doel van deze track is het delen van best practices en het bevorderen van het netwerken tussen professionals. Een ander belangrijk doel is het stimuleren van de communicatie tussen onderzoekers en degenen die onderzoeksresultaten toepassen in de praktijk. We nodigen u uit om deel te nemen en uw werk in te dienen voor een presentatie.

Vanuit Human Factors NL is Ruud Pikaar (managing director ErgoS Human Factors Engineering) betrokken bij de organisatie van deze track.

Meer informatie kunt u vinden in deze Practitioner invitation leaflet en op de website van IEA 2021.

Belangrijke milestones:

  • Call for oral/poster presentations:
    June 26, 2020 - Sept 25, 2020

  • Feedback to presentation authors:
    Dec 4, 2020

  • Final papers or extended abstracts:
    Feb 5, 2021
terug naar het overzicht