Vacature Business Development Manager Human Motion Measurement

Xsens is een innovatieve marktleider op het gebied van 3D Motion Technology. Werken bij Xsens betekent werken in een team met ondernemende en enthousiaste collega’s. Ons team bestaat uit mensen met diverse internationale achtergronden, een sportieve mindset en een gezonde drive. We delen een passie voor beweging en technologie.

Xsens ontwikkelt producten die zich richten op het vastleggen, verwerken en het delen van data op het gebied van beweging. Deze producten bieden hightech oplossingen voor animatie, human motion measurement, sport, healthcare en industriële applicaties.

De functie

Om onze groei te ondersteunen en onze ambitieuze doelstellingen te realiseren zijn we op zoek naar een Business Development Manager Human Motion Measurement voor de EMEA markt. De standplaats voor deze functie is Enschede, tevens het hoofdkantoor van Xsens.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de internationale verkoop van Xsens producten voor de Human Motion Measurement markt. Tijdens je werk kom je in aanraking met zeer interessante applicaties in biomechanisch onderzoek, ergonomie, revalidatie en sport wetenschappen. Je klanten zijn met name universiteiten, onderzoeksinstituten en grote ondernemingen.

Je bent een ambassadeur voor Xsens, met een sterke focus op het behalen van resultaten. Dit in nauwe samenwerking met onze Sales Support, Marketing en Operations teams. Je bent de drijvende kracht achter de groei van ons Human Motion Measurement klantportfolio en omzet in de EMEA regio.

Jouw profiel

Je beschikt over relevante ervaring in internationale business to business sales en een Master opleiding in Biomechanical Engineering, Ergonomie, Human Movement Sciences of vergelijkbaar. Daarnaast ben je een zelfstarter en haal je energie uit het behalen van resultaten. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving en zoekt vanzelfsprekend de samenwerking met je collega’s op.

Interesse?

Het volledige functieprofiel kun je vinden op onze website www.xsens.com/careers. Voor meer informatie ben je van harte welkom om contact op te nemen met Susan Bakker (Recruiter) via susan.bakker@xsens.com.

We’d love to have you!

terug naar het overzicht