Algemene Ledenvergadering 2019 & HFNL Themabijeenkomst Inclusive design in de publieke sector


Op donderdag 26 september vindt de HFNL Themabijeenkomst Inclusive design in de publieke sector plaats n.a.v. het juli-nummer van het Tijdschrift voor Human Factors. Voorafgaand aan de bijeenkomst is de Algemene Ledenvergadering Human Factors NL 2019. Beide bijeenkomsten vinden plaats bij TNO in Leiden.

Programma

13.30-13.45 Inloop met koffie en thee

13.45-14.45 Algemene Ledenvergadering Human Factors NL 2019 (alleen voor HFNL leden)

14.45-15.00 Pauze / Inloop met koffie en thee HFNL Themabijeenkomst Inclusive design in de publieke sector (ook voor niet-leden)

15.00-15.15 Welkom en introductie TNO & thema Inclusive design in de publieke sector - Dagvoorzitter Olivier Blanson Henkemans, onderzoeker en projectleider TNO, redactielid Tijdschrift voor Human Factors

15.15-15.45 Gebruikersrichtlijnen voor een website over preconceptiezorg. Focusgroep-onderzoek onder lager opgeleide en migrantenmeiden - Nicole van Kesteren, onderzoeker TNO expertisegroep Child Health

15.45-16.15 Inclusief ontwerp voor gezonde jeugd. Innovatief onderzoeksinstrument voor ouders met lage gezondheidsvaardigheden - Olivier Blanson Henkemans, onderzoeker en projectleider TNO

16.15-16.30 Pauze

16.30-17.00 Lost Lemon - Jasper Muskiet, consultant & onderzoeker Lost Lemon

17.00-17.30 Games for Health Projects - Joost Hermans, R&D specialist Games for Health Projects

17.30-18.30 Borrel

De stukken voor de Algemene Ledenvergadering Human Factors NL 2019 worden begin september naar alle HFNL leden verstuurd.

Locatie

TNO locatie Leiden - Schipholweg, Schipholweg 77, Leiden.

De bijeenkomst is op de 7e verdieping. Daar melden bij de balie.

Inschrijving

De bijeenkomst is gratis voor leden. Inschrijving is wel verplicht (graag vóór 20 september).

Deelname voor niet-leden aan de themabijeenkomst bedraagt 35 euro. Niet-leden krijgen na inschrijving een factuur toegestuurd per mail. Lid worden van Human Factors NL na de bijeenkomst? Dan worden de deelnamekosten in mindering gebracht op het lidmaatschapsgeld.

Themabijeenkomsten zijn gekoppeld aan de dossiers van het Tijdschrift voor Human Factors waaraan de sprekers als gastredacteur en/of auteur hebben bijgedragen. Doel van de themabijeenkomsten is verbreding, achtergronden en netwerkmogelijkheden te geven rondom de dossierthema’s en de verschillende dossierartikelen. Deze bijeenkomst is gekoppeld aan het juli 2019 dossier van het Tijdschrift voor Human Factors, 'Inclusive design in de publieke sector', waaraan de sprekers als auteur hebben bijgedragen.

N.B. Tijdens bijeenkomsten worden foto's gemaakt welke gebruikt kunnen worden voor promotionele doeleinden.

terug naar het overzicht