Evolutie, revolutie!

Human Factors NL Jaarcongres 2019

Op 28 en 29 november 2019 vindt het tweedaags Human Factors NL Jaarcongres plaats in Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. Congresthema is Evolutie, revolutie!

Hoe draagt het vakgebied human factors en ergonomie bij aan duurzame oplossingen voor de huidige complexe maatschappelijke vraagstukken, met name op het gebied van gezondheidszorg, arbeid en mobiliteit? Hoe moet het vakgebied verder ontwikkelen? Dit jaar bestaat de International Ergonomics Association 60 jaar. We blikken terug op het ontstaan en de ontwikkeling van het vakgebied human factors en ergonomie en kijken vooruit.

Het tweedaags congresprogramma biedt plenaire sessies met inspirerende keynotes en een groot aantal parallelle sessies verzorgd door experts uit bedrijfsleven en kennisinstellingen op uiteenlopende human factors gebieden. Op de beursvloer worden nieuwe trends en innovaties gepresenteerd door bedrijven. Op donderdagavond is er een diner en feestavond. Het behoort uiteraard tot de mogelijkheden om een kamer te boeken op de congreslocatie.